Activiteiten

Activiteiten in Wijk aan Zee en Zandvoort

Onze activiteiten zijn altijd uitdagend en voor verschillende groepen geschikt! Afhankelijk van jullie wensen denken wij graag mee over de activiteiten waarmee jullie stranduitje perfect wordt ingevuld. Neem contact op voor meer informatie!

Offerte aanvragen

Sportief & strand

Sportieve activiteiten vol actie en avontuur

Meer informatie

Watersport

Uitdagende watersport activiteiten en belevenissen

Meer informatie
Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Activiteiten in Wijk aan Zee en Zandvoort

Ter invulling van stranduitjes voor jong en oud

Breid jullie stranduitje uit met ons ruime aanbod aan sportieve, creatieve, uitdagende of juist rustige strandactiviteiten. Voor de meest gemêleerde gezelschappen stellen wij nog steeds een geweldig programma samen waarbij het doel van jullie dag centraal staat. Onze activiteiten zijn zowel te reserveren als groepsactiviteit, als in rondes waarbij men zich vrijblijvend kan inschrijven bij aankomst. Zo kan iedereen het stranduitje invullen op zijn of haar eigen manier!

Weet u nog niet precies welke activiteiten aansluiten bij de wensen van jullie groep of weten jullie niet waar te beginnen? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met jullie mee! Ook als u op zoek bent naar activiteiten voor een leuke vergaderbreak bieden wij verschillende mogelijkheden. Groepsactiviteiten worden bovendien altijd begeleid door ervaren instructeurs en met gecertificeerde materialen voor veiligheid en kwaliteit. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw eigen stranduitje en laat de PlannerZ een combinatie maken van de leukste activiteiten!