Creatieve workshops

Creatieve workshops

Steek de handen uit de mouwen met onze creatieve workshops op het strand. Voor de echte artistiekelingen zijn deze creatieve groepsactiviteiten de ideale invulling voor een stranduitje waarbij samenwerking en fun centraal staat!

Offerte aanvragen

Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Creatieve activiteiten

Leuke workshops voor groepen op het strand

Zijn er bij jullie stranduitje wel een aantal creatievelingen aanwezig? Dan zijn onze creatieve workshops zeker iets voor jullie groepsuitje! Zowel individuele als gezamenlijke creaties behoort tot de mogelijkheden en dat alles op een heerlijke strandlocatie aan de Nederlandse kust. Het uitzicht op zee is inspirerend en dit zal zeker van pas komen bij een van de creatieve workshops. Wie heeft verborgen talenten, welke Picasso in de dop komt tijdens jullie stranduitje naar buiten en wie ontdekt voor het eerst zijn of haar creatieve geest?

Ook een combinatie van creatieve workshops met andere activiteiten behoort bij ons tot de mogelijkheden. Deze activiteiten doen het ook goed in een programma op inschrijving, waarbij de gasten van jullie stranduitje zelf kiezen voor de activiteiten waarmee hun stranddag helemaal fantastisch wordt. Zo kunnen de creatieve gasten zich helemaal uitleven bij de creatieve workshops, terwijl de sportfanaten met actieve strandactiviteiten of watersport aan de slag kunnen. Willen jullie meer informatie over de mogelijkheden of advies op maat? Neem gerust contact met ons op, wij stellen graag een voorstel voor jullie samen!