Cocktails maken

Cocktails maken

De creatieve workshop cocktails maken is niet alleen leuk en leerzaam maar ook nog eens hilarisch en goed voor teambuilding! Wie maakt de mooiste, lekkerste en meest originele cocktail met jullie bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?

Offerte aanvragen

€ 45,00 p.p. incl. BTW – 2 uur

Vanaf 10 personen

Op aanvraag

Wat is cocktail shaken?

En op welke locaties bieden wij deze workshop aan?

Cocktail shaken is een creatieve workshop voor groepen, ter invulling van bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Met een van onze geselecteerde partners, een specialist op het gebied van cocktail shaken, verzorgen we een complete workshop met alle benodigde materialen en een groot assortiment aan distillaten, likeuren, siropen, ijs, fruit en meer. U leert shaken, stirren en uw eigen creativiteit om te zetten naar een heerlijk recept!

Let op: Voor aanvang van strandactiviteiten en/of watersport mag er geen alcohol worden genuttigd. Deze workshop wordt dan ook niet in combinatie aangeboden met andere activiteiten tenzij de workshop cocktails maken de laatste activiteit van het programma is voor de gehele groep. Vraag naar de mogelijkheden!

Cocktails maken - cocktail shaken workshop creatief strand vrijgezellen uitje
Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Wat gaan we doen met de workshop cocktails maken?

De invulling van deze activiteit

U wordt ontvangen met een welkomstcocktail, waarna de professionele instructeur begint met de workshop, die uit twee delen bestaat. U leert alles over de bereiding van cocktails en de verschillende mogelijkheden van garneren. Ook de historie van de cocktail komt aan bod. Daarna gaat u zelf aan de slag. U beschikt over een eigen werkplek met glazen, een shaker, barmes, snijplank en maatbekertje. Onder deskundige begeleiding ontwikkelt u uw eigen cocktail met de vele likeuren en distillaten die wij voor u hebben klaar gezet. Uiteraard proeft u daarna even goed of het allemaal naar wens smaakt! Aan het einde van de workshop cocktails maken krijgt de beste cocktail een klein prijsje.

Meer informatie

Cocktails maken - workshop cocktailshaken strand uitjes vrijgezellenfeesten

Activiteiten combineren

Geselecteerde arrangementen met een workshop cocktails maken

Cocktails maken kan ook worden gecombineerd met een andere activiteit, waarbij er een of meerdere wissels plaatsvinden. De onderstaande arrangementen zijn speciaal geselecteerd voor groepen en stranduitjes waarbij cocktail shaken een onderdeel is van het activiteitenprogramma. Speciale wensen? Laat het ons weten!

Cocktails + yoga

1,5 uur cocktail shaken
1 uur yoga op het strand
Min. 10 personen

€ 59,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Cocktails + jeu de boules

1,5 uur cocktail shaken
1 uur jeu de boules
Min. 10 personen

€ 59,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Cocktails + volleybal

1,5 uur cocktail shaken
1,5 uur volleybaltoernooi
Min. 15 personen

€ 61,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Wat kost de workshop cocktails maken

En wat is bij de prijs inbegrepen?

Cocktails maken kost € 45,00 p.p. incl. BTW voor een clinic van 2 uur.

Het is ook mogelijk om een dagprogramma met activiteiten te organiseren waarbij de workshop cocktails maken een onderdeel op inschrijving is. Hierbij worden er 2 rondes cocktail shaken gehouden van 45 minuten, met per ronde ruimte voor maximaal 10 deelnemers. De deelnemers schrijven zich bij aankomst in voor de clinic en kunnen zelf bepalen of ze wel of niet wensen deel te nemen. Een heerlijk vrijblijvend strandprogramma waarbij men zelf bepaalt of men wil meedoen aan activiteiten.

U betaalt bij een vrijblijvend programma met activiteiten op inschrijving per dagdeel per activiteit. De prijs is daarom afhankelijk van uw wensen, de groepsgrootte en eventuele andere activiteiten ter invulling van het programma. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel.

Meer informatie

Cocktails maken - cocktail shaken workshop creatieve uitjes strand