Slippers versieren

Slippers versieren

Pimp your slipper op het strand, de meest creatieve workshop ooit, biedt de ideale invulling voor gezellige stranduitjes zoals vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes aan zee. Wie maakt de mooiste creatie en wordt de blikvanger op de boulevard?

Offerte aanvragen

€ 26,50 p.p. incl. BTW – 2 uur

Vanaf 15 personen

Op aanvraag

Wat is slippers versieren?

En op welke locaties bieden wij deze workshop aan?

Slippers versieren is een van de leukste en meest creatieve workshops op het strand! Maak de blits met uw eigen creatie op de boulevard en ga aan de slag met vrienden, collega’s of familie. De workshop slippers versieren is ook een goede strandactiviteit bij slecht weer, en kan als alternatieve activiteit geboekt worden. Wij zorgen voor alle materialen en de slippers, u hoeft alleen maar een flinke dosis creativiteit mee te brengen, dit wordt een creatieve stranddag om nooit meer te vergeten!

Mee te nemen:

Slippers versieren - workshop creatief slippers pimpen op het strand
Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Wat gaan we doen met slippers versieren?

De invulling van deze activiteit

De instructeur geeft u een korte introductie van wat we precies gaan doen. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan met de slippers en de decoratie materialen. We starten met een uitleg van de mogelijkheden en laten u zien met welke materialen u kunt werken. Tevens kunt u de voorbeeld slippers bekijken maar natuurlijk gaat u uw eigen slippers versieren met de nodige creativiteit.

Meer informatie

Slippers versieren - creatieve workshops strand uitjes vrijgezellenfeest activiteiten

Activiteiten combineren

Geselecteerde arrangementen met slippers versieren

Slippers versieren kan ook worden gecombineerd met een andere activiteit, waarbij er een of meerdere wissels plaatsvinden. De onderstaande arrangementen zijn speciaal geselecteerd voor groepen en stranduitjes waarbij de workshop slippers versieren een onderdeel is van het activiteitenprogramma. Speciale wensen? Laat het ons weten!

Slippers + yoga

1,5 uur slippers versieren
1 uur yoga op het strand
Min. 10 personen

€ 42,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Slippers + suppen

2 uur slippers versieren
1 uur stand up paddle boarden
Min. 10 personen

€ 62,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Slippers + jeu de boules

1,5 uur slippers versieren
1 uur jeu de boules
Min. 10 personen

€ 42,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Wat kost de workshop slippers versieren?

En wat is bij de prijs inbegrepen?

De creatieve workshop slippers versieren kost € 26,50 p.p. incl. BTW en duurt ca. 1,5 tot 2 uur.

Het is ook mogelijk om een dagprogramma met activiteiten te organiseren waarbij slippers versieren een onderdeel op inschrijving is. Hierbij worden er 2 rondes slippers versieren gehouden van 45 minuten, met per ronde ruimte voor maximaal 10 deelnemers. De deelnemers schrijven zich bij aankomst in voor de clinic en kunnen zelf bepalen of ze wel of niet wensen deel te nemen. Een heerlijk vrijblijvend strandprogramma waarbij men zelf bepaalt of men wil meedoen aan activiteiten.

U betaalt bij een vrijblijvend programma met activiteiten op inschrijving per dagdeel per activiteit. De prijs is daarom afhankelijk van uw wensen, de groepsgrootte en eventuele andere activiteiten ter invulling van het programma. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel.

Meer informatie

Slippers versieren - workshop slippers pimpen strand uitjes