Rustige strandactiviteiten

Rustige strandactiviteiten

Zijn jullie met een wat rustiger gezelschap tijdens jullie stranduitje? Dan zijn onze rustige strandactiviteiten ideaal ter invulling van een gevarieerd programma dat voor iedereen leuk is!

Offerte aanvragen

Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Rustige strandactiviteiten

Relaxed stranduitje activiteiten voor rustige groepen

Het strand brengt altijd een heerlijk ontspannen sfeer met zich mee, waarbij onze rustige strandactiviteiten prima tot hun recht komen. Geen drukte, geen gekkigheid, gewoon gezellig samen aan de slag met leuke strandactiviteiten die voor jong en oud eenvoudig zijn om te doen. Ook wanneer er in de groep mensen slecht ter been zijn, zijn de rustige strandactiviteiten een aanrader. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij bij veel van onze partnerlocaties strandrolstoelen regelen op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Hebben jullie speciale wensen omtrent een aantal van onze rustige strandactiviteiten of wilt u meer informatie hieromtrent? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met jullie mee. Tevens is het altijd mogelijk om een maatwerk voorstel aan te vragen waarin wij aan de slag gaan met een gevarieerd programma, waarbij rustige activiteiten en sportieve activiteiten gecombineerd kunnen worden. Ook creatieve workshops zijn leuk te combineren met de rustige strandactiviteiten, omdat hierbij weinig lichamelijke inspanning vereist is. Laat ons gerust eens meedenken over de invulling en wij maken er een stranduitje van om nooit te vergeten!