Jeu de boules

Jeu de Boules

Jeu de boules, ook wel petanque genoemd, is een van de leukste rustige strandactiviteiten. Voor groepen die op zoek zijn naar een strandactiviteit voor een uitje met minder sportieve personen, is jeu de boules een absolute aanrader!

Offerte aanvragen

€ 17,50 p.p. incl. BTW – 1 uur

Vanaf 10 personen

Op aanvraag

Wat is jeu de boules?

En wat kunt u van deze strandactiviteit verwachten?

Jeu de boules – of de Provençaalse variant Petanque – is een typisch balspel dat al door de oude Grieken werd gespeeld. Toen was het echter nog een spel dat draaide om kracht. De Romeinen hebben er later meer een behendigheidsspel van gemaakt in de vorm van hoe wij jeu de boules nu kennen. Met jeu de boules is het de bedoeling om de metalen ballen zo dicht mogelijk bij een klein houten balletje te werpen. De werptechniek is onderhands en zo zijn er nog een aantal jeu de boules regels. Op het strand spelen we jeu de boules natuurlijk wel iets aangepast, want hier rollen de jeu de boules ballen niet. Het wordt hoe dan ook een gezellige clinic die voor minder sportieve groepen ideaal is!

Mee te nemen: sportkleding, sportschoenen

Jeu de boules - rustige strandactiviteiten bedrijfsuitje
Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Wat gaan we doen met jeu de boules?

Inhoud van het programma

U wordt bij de strandlocatie opgehaald door de instructeur, die jullie meeneemt richting het strand. Hier krijgt u meer uitleg over de techniek van de sport en stellen we de teams samen. Daarna is de beurt aan u, wie komt het dichtste bij het kleine balletje in de buurt? U zult zien dat Jeu de Boules op het strand nog best een uitdaging is. Jeu de boules is ook ideaal als vergaderbreak!

Meer informatie

Jeu de boules - relaxte strandactiviteiten bedrijfsuitjes

Activiteiten combineren

Jeu de boules in arrangement met andere rustige activiteiten

Wanneer u een van onze rustige strandactiviteiten zoals jeu de boules wenst te combineren met een andere activiteit is dit ook mogelijk. De onderstaande arrangementen bestaan uit een combinatie van jeu de boules met een of meerdere andere activiteiten.

Jeu de boules + slippers

1 uur jeu de boules
1,5 uur slippers versieren
Min. 10 personen

€ 42,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Jeu de boules + steptocht

1 uur jeu de boules
1,5 uur steppen door de duinen
Min. 10 personen

€ 52,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Jeu de boules + cocktails

1 uur jeu de boules
1,5 uur cocktail shaken
Min. 10 personen

€ 59,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Wat kost Jeu de boules?

En wat zijn de mogelijkheden met deze activiteit?

Jeu de boules kost € 17,50 p.p. incl. BTW voor een clinic van 1 uur.

Het is ook mogelijk om een dagprogramma met activiteiten te organiseren waarbij jeu de boules een onderdeel op inschrijving is. Hierbij worden er 2 rondes jeu de boules gehouden van 45 minuten, met per ronde ruimte voor maximaal 10 deelnemers. De deelnemers schrijven zich bij aankomst in voor de clinic en kunnen zelf bepalen of ze wel of niet wensen deel te nemen. Een heerlijk vrijblijvend strandprogramma waarbij men zelf bepaalt of men activiteiten wil beleven!

U betaalt bij een vrijblijvend programma met activiteiten op inschrijving per dagdeel. De prijs is daarom afhankelijk van uw wensen, de groepsgrootte en eventuele overige invulling van het programma. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel.

Meer informatie

Jeu de boules - rustig bedrijfsuitje strand petanque activiteiten