Sportieve strandactiviteiten

Sportieve strandactiviteiten

Met ons aanbod aan sportieve strandactiviteiten wordt het een stranduitje vol actie en avontuur waar nog lang over nagepraat wordt. Beleef het strand op ultieme wijze en maak er een sportieve en actieve dag aan zee van!

Offerte aanvragen

Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Actieve en sportieve strandactiviteiten

Actief stranduitje voor jong en oud!

Sportieve strandactiviteiten kunnen geheel naar wens worden ingevuld, maar wellicht dat u al snel een keuze kunt maken uit ons ruime aanbod. Naast zeer actieve strandactiviteiten bieden we ook minder sportieve strandactiviteiten aan, zoals yoga of een wandelexcursie. Bovendien kunt u altijd aangeven wat de fysieke gesteldheid van de deelnemers is, zodat onze gecertificeerde instructeurs hier rekening mee kunnen houden. Veel van onze locaties hebben omkleedruimtes en douches beschikbaar, zodat u na de strandactiviteiten het zand kunt afspoelen.

Heeft u bijzondere wensen omtrent de sportieve strandactiviteiten of zijn er andere zaken waar u graag meer informatie over wilt? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel of advies op maat. Ook als er in uw gezelschap personen aanwezig zijn die minder sportief zijn dan de rest, en u toch graag sportieve strandactiviteiten wilt organiseren, kunnen de PlannerZ altijd een aangepast programma samenstellen waarbij u allemaal een fantastisch stranduitje beleeft.