Blokarten

Blokarten

Blokarten is het zeilen over het strand in een speciaal ontwikkelde kart, die beschikt over 3 wielen en een roer. Laat de wind in de zeilen komen en beleef deze spectaculaire activiteit!

Offerte aanvragen

€ 25,00 p.p. incl. BTW – 1 uur

Vanaf 10 personen

Op aanvraag

Wat is blokarten?

Duurzame groepsactiviteit vol actie en avontuur!

Blokarten, oftewel strandzeilen, is een waanzinnige strandsport die garant staat voor snelheid, actie en plezier! Wanneer u met de blokart over het strand scheert ervaart u een geweldige kick! Ook voor familiedagen aan zee is blokarten een geweldige activiteit, want het is leuk voor zowel jong als oud. Kinderen en volwassenen kunnen de sport eenvoudig leren. Blokarten is alleen mogelijk op locaties waar het strand breed genoeg is, maar wij hebben een aantal partnerlocaties waar we deze strandactiviteit kunnen aanbieden, vraag gerust naar de mogelijkheden! Bent u met een groep die kleiner is dan 10 personen? Dan kunt u bij onze partner www.blokarten.nl op onze Blokart Actiedagen komen blokarten.

Mee te nemen: sportkleding, sportschoenen

Blokarten - wat is blokarten blowkarten sportief bedrijfsuitje
Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Wat gaan we doen met blokarten?

Inhoud van het programma

Ervaren blokart instructeurs halen jullie op bij de strand locatie. We starten met een instructie over het besturen van de blokarts en natuurlijk krijgt u alle veiligheidsinstructies te horen. Daarna is het tijd om de zeilen wind te laten vangen! Blokarten, door sommigen ook wel strandzeilen genoemd, is de absolute aanrader voor ieder strandevenement of bedrijfsuitje aan zee. Het is een avontuurlijke en uitdagende sport die makkelijk en snel te leren is. U kunt bij ons blokarten (of blowkarten) in allerlei vormen. Zowel individueel rijden als in duo’s (blokart tandem) en zelfs strandzeilen in teams behoort tot de mogelijkheden. Zo kan blokarten een superleuke aanvulling zijn op afdelingsuitjes of bedrijfsfeesten waarbij teambuilding centraal staat!

Meer informatie

Blokarten - blowkarten groepen stranduitjes bedrijfsuitjes vrijgezellenfeesten

Blokarten met activiteiten combineren

Bij het reserveren kunt u meerdere activiteiten selecteren

Op het strand beleef je natuurlijk pas écht wat actie en avontuur inhoudt als je kiest voor een uitdagend programma vol spectaculaire activiteiten zoals blokarten! Ontdek de arrangementen waarbij blokarten met andere activiteiten wordt gecombineerd!

Blokarten + powerkiten

1 uur blokarten
1 uur powerkiten
Min. 6 personen

€ 49,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Blokarten + surfen

1 uur blokarten
1 uur surfen
Min. 10 personen

€ 49,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Blokarten + kanoën

1 uur blokarten
1 uur branding kanoën
Min. 10 personen

€ 49,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Wat kost blokarten?

En waar is blokarten toegestaan?

Blokarten kost € 25,00 voor een clinic van 1 uur.

Het is ook mogelijk om een dagprogramma met activiteiten te organiseren waarbij blokarten een onderdeel op inschrijving is. Hierbij worden er 2 rondes blokarten op het strand gehouden van 45 minuten, met per ronde ruimte voor maximaal 10 deelnemers. De deelnemers schrijven zich bij aankomst in voor de clinic en kunnen zelf bepalen of ze wel of niet wensen deel te nemen. Een heerlijk vrijblijvend strandprogramma waarbij men zelf bepaalt of men activiteiten wil beleven!

U betaalt bij een vrijblijvend programma met activiteiten op inschrijving per dagdeel. De prijs is daarom afhankelijk van uw wensen, de groepsgrootte en eventuele overige invulling van het programma. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel.

Meer informatie

Blokarten - sportieve familiedag actief uitje strand blowkarten