Duinsteppen

Duinsteppen

De term duinsteppen zegt het al; we gaan steppen door de duinen, op speciale grote duinsteps die dankzij de grote terreinbanden ideaal zijn voor het ruige duingebied. Ook kunt u duinsteppen uitbreiden met diverse andere strandactiviteiten!

Offerte aanvragen

€ 37,50 p.p. incl. BTW – 2 uur

Vanaf 10 personen

Op aanvraag

Wat is duinsteppen?

En wat kunt u van deze activiteit verwachten?

Tijdens de duintocht gaat u steppen door de duinen met de nieuwste cross country kickbikes! Dit zijn ongemotoriseerde off-road steps met bredere terreinbanden. Deze uitdagende en ietwat extremere versie van de traditionele step is gemaakt om over vrijwel elke ondergrond heen te rijden. Hierdoor is het mogelijk om met kickbikes een duintocht te verzorgen. In een of twee uur leggen we een afwisselende route af door de duinen en bossen rondom de gekozen locatie. De duintocht voert u door een prachtig natuurgebied waar veel te zien is. De duintocht is inclusief eventuele vereiste toegangskaarten.

Mee te nemen: sportkleding, sportschoenen

Duinsteppen - steppen duinen kickbiken duinsteps sportieve groepsactiviteit strand
Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Wat gaan we doen met duinsteppen?

En waar is deze sportieve activiteit mogelijk?

Steppen door de duinen kan niet op alle plekken langs de Nederlandse kust, omdat er slechts enkele routes geschikt voor zijn. Afhankelijk van uw gekozen locatie voor het stranduitje kiezen we voor de dichtstbijgelegen route. Wij zorgen ervoor dat de duinsteps bij de strandtent klaar staan. Onze instructeurs, die het duinsteppen begeleiden, halen jullie binnen op waar ook de eerste instructie zal plaatsvinden. Mochten er toegangsbewijzen voor het duingebied vereist zijn, dan regelen wij dit ook vooraf al, zonder bijkomende kosten.

Meer informatie

Duinsteppen - groepstocht duinen steps kickbikes sportief

Activiteiten combineren

Arrangementen in combinatie met duinsteppen

Duinsteppen kan goed gecombineerd worden met onze andere sportieve strandactiviteiten voor stranduitjes. De onderstaande arrangementen zijn speciaal geselecteerd en samengesteld met sportieve activiteiten waaronder duinsteppen. Het is altijd mogelijk om een van de arrangementen op maat te wijzigen, afhankelijk van jullie wensen.

Duinsteppen + volleybal

2 uur duinsteppen
1 uur volleybaltoernooi
Min. 15 personen

€ 49,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Steptocht + strandtoernooi

2 uur duinsteppen
1 uur strandtoernooi
Min. 15 personen

€ 54,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Duinsteppen + raften

2 uur duinsteppen
1 uur raften op zee
Min. 15 personen

€ 59,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Wat kost duinsteppen?

En wat zijn de mogelijkheden met deze activiteit?

Duinsteppen kost € 37,50 incl. BTW voor een tocht van 2 uur. Het duinsteppen is met name gericht op de schoonheid van de natuur, maar kan indien gewenst ook worden uitgebreid met een puzzeltocht.

Het is ook mogelijk om een dagprogramma met activiteiten te organiseren, waarbij duinsteppen of een puzzeltocht een onderdeel op inschrijving is. In dat geval worden er 2 rondes steppen door de duinen gehouden van 45 minuten, met per ronde ruimte voor maximaal 10 deelnemers. De deelnemers schrijven zich bij aankomst in voor de clinic en kunnen zelf bepalen of ze wel of niet wensen deel te nemen. Een heerlijk vrijblijvend strandprogramma waarbij men zelf bepaalt of men activiteiten wil beleven!

U betaalt bij een vrijblijvend programma met activiteiten op inschrijving per dagdeel. De prijs is daarom afhankelijk van uw wensen, de groepsgrootte en eventuele overige invulling van het programma. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel.

Meer informatie

Duinsteppen - steptocht duinen puzzeltocht sportief uitje