Powerkiten

Powerkiten

Powerkiten is vliegeren met dubbele lijnen en matrasvliegers, die groter zijn dan normale vliegers. Deze sport vormt een zeer spectaculaire groepsactiviteit die ideaal is voor een actief stranduitje!

Offerte aanvragen

€ 37,50 p.p. incl. BTW – 2 uur

Vanaf 10 personen

Op aanvraag

Wat is powerkiten?

Krachtig vliegeren als groepsactiviteit!

De spectaculaire strandactiviteit powerkiten wordt steeds populairder; overal langs de kust zie je de grote gekleurde vliegers gaan, zeker als het een beetje begint te waaien. Powerkiten is een vorm van vliegeren waarbij gebruik wordt gemaakt van dubbel-lijns matrasvliegers, waardoor de sport voor zowel jong als oud fantastisch leuk is! Tijdens deze clinic blijven we op het strand en ervaart u de kracht van moeder natuur. Daarom is powerkiten ook de ideale sportieve strandactiviteit voor groepen die iets origineels willen doen tijdens bedrijfsuitjes! Juist deze sport kan goed gecombineerd worden met andere sportieve strandactiviteiten zoals blokarten of watersport activiteiten, mits de weersomstandigheden dit toelaten natuurlijk.

Mee te nemen: sportkleding, sportschoenen

Powerkiten - spectaculaire sportieve groepsactiviteiten op het strand
Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Wat gaan we doen met powerkiten?

Invulling en programma van deze activiteit

De ervaren powerkite instructeur haalt de groep op bij de strandlocatie, waar u de vesten en helmpjes krijgt uitgereikt. We beginnen met een uitleg van de kitezone en de veiligheidsinstructies. Hierbij leggen we uit op welk punt de vlieger het meeste kracht heeft en waar u precies op moet letten bij het besturen van de kite. Daarna gaan we in groepjes aan de slag. Beleef de ultieme kick wanneer de vlieger wind vangt! Powerkiten kan ook goed als vergaderbreak worden ingezet. Heerlijk om gezamenlijk een frisse neus te halen! Vliegeren met powerkites kan al vanaf 10 knopen wind door gaan, maar mocht het toch windstil zijn of juist te hard waaien, dan verzorgen wij altijd een leuke alternatieve activiteit.

Meer informatie

Powerkiten - sportieve vergaderbreak vergader onderbreking activiteit

Powerkiten combineren

Bij het reserveren kunt u meerdere activiteiten selecteren

Powerkiten kan gecombineerd worden met meer uitdagende strandactiviteiten! Stel zelf uw arrangement samen met powerkiten als onderdeel en beleef alle activiteiten die u altijd al eens wilde proberen!

Powerkiten + blokarten

1 uur powerkiten
1 uur blokarten
Min. 6 personen

€ 49,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Powerkiten + surfen

1 uur powerkiten
1 uur golfsurfen
Min. 10 personen

€ 49,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Powerkiten + kanoën

1 uur powerkiten
1 uur brandingkanoën
Min. 10 personen

€ 49,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Wat kost powerkiten?

En waar is powerkiten toegestaan?

Powerkiten kost € 37,50 p.p. incl. BTW voor een clinic van 2 uur. Omdat er bij powerkiten dubbele lijnen worden gebruikt, is het van belang dat de veiligheid van zowel deelnemers als eventuele voorbijgangers gewaarborgd blijft. Daarom hebben kustgemeenten speciale kitezones aangewezen waar powerkiten is toegestaan. Wij hebben verschillende partnerlocaties waar we een clinic powerkiten voor u kunnen verzorgen.

Het is ook mogelijk om een dagprogramma met activiteiten te organiseren waarbij powerkiten een onderdeel op inschrijving is. Hierbij worden er 2 rondes powerkiten op het strand gehouden van 45 minuten, met per ronde ruimte voor maximaal 10 deelnemers. De deelnemers schrijven zich bij aankomst in voor de clinic en kunnen zelf bepalen of ze wel of niet wensen deel te nemen. Een heerlijk vrijblijvend strandprogramma waarbij men zelf bepaalt of men activiteiten wil beleven!

U betaalt bij een vrijblijvend programma met activiteiten op inschrijving per dagdeel. De prijs is daarom afhankelijk van uw wensen, de groepsgrootte en eventuele overige invulling van het programma. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel.

Meer informatie

Powerkiten - vliegeren op het strand groepsactiviteiten actief