Yoga op het strand

Yoga op het strand

Met de groepsactiviteit yoga op het strand bent u verzekerd van een heerlijke clinic waar iedereen zen van wordt. . Afhankelijk van de samenstelling van jullie groep zijn er meerdere soorten yoga die kunnen worden gereserveerd.

Offerte aanvragen

€ 17,50 p.p. incl. BTW – 1 uur

Vanaf 10 personen

Op aanvraag

Wat is yoga op het strand?

En op welke locaties is yoga mogelijk?

Er zijn meerdere soorten yoga op het strand die kunnen worden gereserveerd. Hatha yoga is ideaal om de basis van yoga op het strand onder de knie te krijgen en rustig kennis te maken met de sport. Bikram yoga richt zich op de verbetering van lenigheid en is ideaal voor mensen die last hebben van spierpijn. Power yoga helpt bij afvallen en het verbeteren van de conditie. Yoga op het strand kan geboekt worden in Zandvoort en Wijk aan Zee.

Mee te nemen: sportkleding, sportschoenen, handdoek

Yoga op het strand - yogacursus poweryoga stranduitje vrijgezellenfeestje
Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Wat gaan we doen met yoga op het strand?

Hoe ziet deze sportieve strandactiviteit eruit

Onze yoga instructeur of instructrice komt u bij de strandlocatie ophalen en geeft u een korte introductie van wat we precies gaan doen. Daarna gaan we richting het strand waar de clinic yoga plaatsvindt. Na de opwarm oefeningen start de cursus yoga op het strand, u zult zich als herboren voelen!

Meer informatie

Yoga op het strand - vrijgezellenfeestje stranduitje yogaclinic beachyoga

Activiteiten combineren

Geselecteerde arrangementen inclusief yoga op het strand

Het is ook mogelijk om yoga op het strand te combineren met een andere activiteit. De onderstaande arrangementen zijn speciaal geselecteerd voor groepen en stranduitjes waarbij yoga een onderdeel is van het activiteitenprogramma. Speciale wensen? Laat het ons weten!

Yoga + slippers pimpen

1 uur strand yoga
1,5 uur slippers versieren
Min. 10 personen

€ 42,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Yoga + suppen

1 uur strand yoga
1 uur stand up paddle boarden
Min. 10 personen

€ 42,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Yoga + cocktails

1 uur strand yoga
1,5 uur cocktail shaken
Min. 10 personen

€ 59,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Wat kost yoga op het strand?

En wat is bij de prijs inbegrepen?

Yoga op het strand kost € 17,50 p.p. incl. BTW voor een clinic van 1 uur.

Het is ook mogelijk om een dagprogramma met activiteiten te organiseren waarbij yoga een onderdeel op inschrijving is. Hierbij worden er 2 rondes yoga op het strand gehouden van 45 minuten, met per ronde ruimte voor maximaal 10 deelnemers. De deelnemers schrijven zich bij aankomst in voor de clinic en kunnen zelf bepalen of ze wel of niet wensen deel te nemen. Een heerlijk vrijblijvend strandprogramma waarbij men zelf bepaalt of men activiteiten wil beleven!

U betaalt bij een vrijblijvend programma met activiteiten op inschrijving per dagdeel. De prijs is daarom afhankelijk van uw wensen, de groepsgrootte en eventuele overige invulling van het programma. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel.

Meer informatie

Yoga op het strand - power yoga kosten stranduitje sportief vrijgezellenfeest