Teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteiten

Op zoek naar een leuk stranduitje waarbij samenwerking centraal staat? Met ons aanbod teambuilding activiteiten wordt het een geweldig en gevarieerd programma voor iedereen! Deze activiteiten passen ook goed als break in een vergadering!

Offerte aanvragen

Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Teambuilding activiteiten

Stranduitjes vol samenwerking en uitdaging!

Ga de strijd aan met collega’s en vrienden tijdens een stranduitje vol teambuilding activiteiten! Deze clinics en programma’s vragen om een goede samenwerking tussen de teamleden, om die felbegeerde podiumplaats te kunnen behalen. Wie houdt het langste stand, welk team is het meest vindingrijk en laat op innovatieve wijze de anderen ver achter zich? Leer elkaar op de leukste manier kennen tijdens een teambuilding uitje op het strand, ook leuk voor vrijgezellenfeesten, vrienden uitjes of mannen uitjes!

Hebben jullie speciale wensen omtrent de teambuilding activiteiten of wilt u extra informatie hieromtrent? Bel of mail ons dan gerust, wij denken graag met jullie mee over de perfecte invulling en stellen altijd een gevarieerd programma aan teambuilding activiteiten samen die passen bij jullie groep en het doel van de dag. Tevens is het bij veel van onze partnerlocaties mogelijk om te douchen na afloop zodat jullie helemaal fris kunnen nagenieten van een sportieve dag samenwerken.