Strandtoernooi

Strandtoernooi

Met het strandtoernooi kiest u zelf voor de leukste teambuilding activiteiten in ons aanbod waarmee uw ideale stranduitje tot stand komt. Een hilarisch uitje vol samenwerking, fun en zand tussen de tenen, het wordt een onvergetelijke dag!

Offerte aanvragen

€ 29,50 p.p. incl. BTW – 2 uur

Vanaf 15 personen

Op aanvraag

Wat is het strandtoernooi?

En op welke locaties bieden wij het strandtoernooi aan?

Bij het strandtoernooi kiest u vooraf 2 activiteiten uit de onderstaande mogelijkheden. We stellen teams samen die op ieder onderdeel de strijd met elkaar aan gaan. Afhankelijk van de groepsgrootte is het ook mogelijk om meerdere activiteiten te kiezen, wij denken graag met jullie mee over de teambuilding activiteiten waarmee jullie stranduitje compleet kan worden ingevuld. U kunt kiezen uit de volgende activiteiten:

Keuze uit de activiteiten: Volleybal | Hockey | Voetbal | Tennis | Flingo | Lacrosse | Softbal | Frisbee | Bubble Soccer

Mee te nemen: sportkleding, sportschoenen

Strandtoernooi - team building activiteiten sportieve uitjes aan zee
Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Wat gaan we doen met een strandtoernooi?

De invulling van deze activiteit

De instructeurs komen u bij de strandlocatie ophalen en geven u een korte introductie van wat we precies gaan doen. Daarna is het tijd om de teams te verzamelen en richting het strand te lopen, waar de velden al klaar liggen. Wie weet het beste samen te werken en mag aan het einde van het strandtoernooi de felbegeerde prijs in ontvangst nemen? Geniet van een heerlijk teambuilding uitje op het strand met dit toernooi vol hilarische groepsactiviteiten.

Meer informatie

Strandtoernooi - teambuilding activiteiten stranduitjes team uitjes

Strandtoernooi combineren

Geselecteerde arrangementen met strandtoernooi

Het strandtoernooi kan ook worden gecombineerd met een andere activiteit, waarbij er een of meerdere wissels plaatsvinden. De onderstaande arrangementen zijn speciaal geselecteerd voor groepen en stranduitjes waarbij het strandtoernooi een onderdeel is van het activiteitenprogramma. Speciale wensen? Laat het ons weten!

Toernooi + raften

1,5 uur strandtoernooi
1 uur raften
Min. 15 personen

€ 49,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Toernooi + duinsteppen

1 uur strandtoernooi
2 uur duinsteppen
Min. 15 personen

€ 54,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Toernooi + suppen

1,5 uur strandtoernooi
1 uur stand up paddle boarden
Min. 15 personen

€ 49,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Wat kost het strandtoernooi?

En wat is bij de prijs inbegrepen?

Het strandtoernooi € 29,50 p.p. incl. BTW. Tegen een meerprijs van € 2,50 p.p. verzorgen wij flesjes water bij de velden.

Het is ook mogelijk om een dagprogramma met activiteiten te organiseren waarbij het strandtoernooi een onderdeel op inschrijving is. Hierbij worden er 2 rondes strandtoernooi gehouden van 45 minuten, met per ronde ruimte voor maximaal 30 deelnemers. De deelnemers schrijven zich bij aankomst in voor de clinic en kunnen zelf bepalen of ze wel of niet wensen deel te nemen. Een heerlijk vrijblijvend strandprogramma waarbij men zelf bepaalt of men wil meedoen aan activiteiten.

U betaalt bij een vrijblijvend programma met activiteiten op inschrijving per dagdeel per activiteit. De prijs is daarom afhankelijk van uw wensen, de groepsgrootte en eventuele andere activiteiten ter invulling van het programma. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel.

Meer informatie

Strandtoernooi - sportieve teambuilding strandactiviteiten bedrijfsuitjes