Volleybaltoernooi

Volleybaltoernooi

Een volleybaltoernooi is bij uitstek een van de leukste en meest populaire teambuilding activiteiten op het strand; goed voor de samenwerking en ideaal bij stranduitjes voor groepen die houden van een beetje competitie!

Offerte aanvragen

€ 19,50 p.p. incl. BTW – 2 uur

Vanaf 15 personen

Op aanvraag

Wat houdt een volleybaltoernooi in?

En op welke locaties bieden wij deze teambuilding activiteit aan?

Een volleybaltoernooi is ideaal als teambuilding activiteit bij bedrijfsuitjes en stranduitjes waarbij samenwerking centraal staat, want er moet in teams worden samengewerkt voor de hoogste score. Lekker met de tenen in het zand en het haar door de war de strijd aan gaan met vrienden, collega’s of familieleden. Wij zorgen voor de velden, de scheidsrechters en afhankelijk van de groepsgrootte maken we poules. Wie mag de felbegeerde prijs in ontvangst nemen en weet door een fantastische samenwerking en natuurlijk sportiviteit de hoogste score te behalen?

Mee te nemen: sportkleding, sportschoenen

Volleybaltoernooi - teambuilding stranduitjes activiteiten volley wedstrijd
Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Volleybaltoernooi of liever vrijblijvend een veld huren?

Kies wat bij jullie past!

Naast een competitief volleybaltoernooi, waarbij we teams samenstellen en wedstrijdschema’s verzorgen, is het ook mogelijk om te kiezen voor losse veldhuur. In dat geval zetten wij een of meerdere volleybalvelden voor jullie op en krijgt het programma een vrijblijvend karakter. Indien gewenst kunt u er ook voor kiezen om zelf wedstrijdschema’s te maken, de keuze is aan jullie! Laat ons gerust weten wat jullie wensen zijn, wij denken graag mee over de invulling van jullie stranduitje en wanneer jullie wel een volledig volleybal toernooi willen laten organiseren, zorgen wij voor een onvergetelijke dag vol teambuilding!

Meer informatie

Volleybaltoernooi - teambuilding sportief stranduitje activiteit competitief

Activiteiten combineren

Geselecteerde arrangementen met een volleybaltoernooi

Een volleybaltoernooi kan ook worden gecombineerd met een andere activiteit, waarbij er een of meerdere wissels plaatsvinden. De onderstaande arrangementen zijn speciaal geselecteerd voor groepen en stranduitjes waarbij het beachvolleybal toernooi een onderdeel is van het activiteitenprogramma. Speciale wensen? Laat het ons weten!

Volleybal en raften

1,5 uur volleybaltoernooi
1 uur coast raften op zee
Min. 15 personen

€ 47,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Volleybal + duinsteppen

1 uur volleybaltoernooi
2 uur duinsteppen
Min. 15 personen

€ 49,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Volleybal + cocktails

1,5 uur volleybaltoernooi
1,5 uur cocktail shaken
Min. 15 personen

€ 61,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Wat kost een volleybaltoernooi of een volleybalveld huren?

En wat is bij de prijs inbegrepen?

Een volleybaltoernooi kost € 19,50 p.p. incl. BTW. Het huren van een volleybalveld kost € 75,00 incl. BTW per dagdeel (3 uur). Tegen een meerprijs van € 2,50 p.p. incl. BTW verzorgen wij flesjes water op het volleybalveld.

Het is ook mogelijk om een dagprogramma met activiteiten te organiseren waarbij volleybal een onderdeel op inschrijving is. Hierbij worden er 2 rondes volleybaltoernooi gehouden van 45 minuten, met per ronde ruimte voor maximaal 25 deelnemers. De deelnemers schrijven zich bij aankomst in voor de activiteiten die we hebben klaargezet en kunnen zelf bepalen of ze wel of niet wensen deel te nemen. Een heerlijk vrijblijvend strandprogramma waarbij men zelf bepaalt of men wil meedoen aan activiteiten.

U betaalt bij een vrijblijvend programma met activiteiten op inschrijving per dagdeel per activiteit. De prijs is daarom afhankelijk van uw wensen, de groepsgrootte en eventuele andere activiteiten ter invulling van het programma. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel.

Meer informatie

Volleybaltoernooi - volleybal wedstrijd stranduitjes bedrijfsuitjes teambuilding