Watersport activiteiten

Watersport activiteiten

Met de watersport activiteiten van StranduitjePlannerZ wordt ieder stranduitje uitdagend en spectaculair! Beleef de kracht van moeder natuur tijdens een clinic golfsurfen, een cursus branding kanoën of leer stand up paddle boarden!

Offerte aanvragen

Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Watersport activiteiten

Ter invulling van een bedrijfsuitje of vrijgezellendag

Op het strand beleef je natuurlijk pas écht wat actie en avontuur inhoudt als je kiest voor een uitdagend programma vol watersport activiteiten! Surfen, suppen, kanoën of raften, stuk voor stuk unieke sporten die je voor altijd bij blijven! Ideaal ter invulling van bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten wanneer jullie op zoek zijn naar fun! Hebben jullie speciale wensen? Laat het ons weten, we werken graag een maatwerk voorstel voor jullie uit!

Na een sportieve dag op het strand vol uitdagende watersport activiteiten, actie en avontuur, is het tijd voor de ontspanningsmodus. Voetjes in het zand, een koel drankje en zomerse muziek op de achtergrond, terwijl het vlees voor jullie wordt klaargemaakt op de grote BBQ. Het uitgebreide buffet met salades en sides staat al te wachten en terwijl de zon langzaam onder gaat, genieten jullie nog even na. Wie had gedacht dat iedereen vol enthousiasme op een raft zou springen? En wie wist al langer dat die ene collega zo ontzettend goed kon surfen? Hoe een strandprogramma gevuld met watersport activiteiten een waardevolle bijdrage kan leveren aan teambuilding en fun!