Golfsurfen

Golfsurfen

Golfsurfen is een fantastische watersport activiteit voor groepen die de ideale invulling biedt voor vrijgezellenfeesten, familiedagen of bedrijfsuitjes. De Noordzee is de perfecte locatie om surfen te leren en deze activiteit staat garant voor plezier!

Offerte aanvragen

€ 37,50 p.p. incl. BTW – 2 uur

Vanaf 10 personen

Op aanvraag

Wat is golfsurfen?

En op welke locaties bieden wij golfsurfen aan?

Golfsurfen is de meest bekende vorm van surfen waarbij je op een plank staat en golven ‘rijdt’. Bij golfsurfen heb je alleen een surfboard en een wetsuit nodig, naast natuurlijk golven. Nadat de techniek van golfsurfen is uitgelegd, is het een kwestie van doen en oefenen! Ontdek de magie van deze sport en beleef een geweldige dag op het strand en in de golven van de Noordzee. Golfsurfen is een verslavende outdoor activiteit die leuk is voor jong en oud! Bij deelname aan golfsurfen is een zwemdiploma een vereiste.

Mee te nemen: badkleding, handdoek

Golfsurfen - surfen groepen stranduitjes sportief watersport
Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Wat gaan we doen met golfsurfen?

Hoe ziet deze watersport activiteit eruit?

De surfinstructeur komt u bij de strandlocatie ophalen en geeft u een korte introductie van wat we precies gaan doen. Daarna is het tijd om de wetsuits aan te trekken en richting het strand te lopen, waar de surfboards al klaar liggen. Na de warming up en uitleg van de techniek op het strand is het tijd om het in de praktijk te brengen. Geniet van de kick als u uw eerste golf pakt en de kracht ervaart van moeder natuur, surfen is een fantastische sport!

Meer informatie

Golfsurfen - surfles surfclinic stranduitje bedrijfsfeesten aan zee

Activiteiten combineren

Geselecteerde arrangementen inclusief golfsurfen

Golfsurfen kan ook worden gecombineerd met een andere activiteit, waarbij er een of meerdere wissels plaatsvinden. De onderstaande arrangementen zijn speciaal geselecteerd voor groepen en stranduitjes waarbij golfsurfen een onderdeel is van het activiteitenprogramma. Speciale wensen? Laat het ons weten!

Surfen + kanoën

1 uur surfen
1 uur kanoën
Min. 10 personen

€ 49,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Surfen + blokarten

1 uur surfen
1 uur blokarten
Min. 10 personen

€ 49,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Surfen + powerkiten

1 uur surfen
1 uur powerkiten
Min. 10 personen

€ 49,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Wat kost golfsurfen?

En wat is bij de prijs inbegrepen?

Golfsurfen, ook wel surfen genoemd, kost € 37,50 p.p. incl. BTW voor een clinic van 2 uur.

Het is ook mogelijk om een dagprogramma met activiteiten te organiseren waarbij golfsurfen een onderdeel op inschrijving is. Hierbij worden er 2 rondes surfen gehouden van 45 minuten, met per ronde ruimte voor maximaal 10 of 20 deelnemers. De deelnemers schrijven zich bij aankomst in voor de clinic en kunnen zelf bepalen of ze wel of niet wensen deel te nemen. Een heerlijk vrijblijvend strandprogramma waarbij men zelf bepaalt of men wil meedoen aan activiteiten.

U betaalt bij een vrijblijvend programma met activiteiten op inschrijving per dagdeel per activiteit. De prijs is daarom afhankelijk van uw wensen, de groepsgrootte en eventuele andere activiteiten ter invulling van het programma. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel.

Meer informatie

Golfsurfen - surfen groepsactiviteiten bedrijfsuitje strand