Kanoën

Kanoën

Kanoën of kajakken op zee is een van de leukste watersport activiteiten voor groepen die ook bij minder goed weer door kan gaan. Beleef een sportieve en avontuurlijke dag in de golven van de Noordzee samen met collega’s, vrienden of familie!

Offerte aanvragen

€ 37,50 p.p. incl. BTW – 2 uur

Vanaf 10 personen

Op aanvraag

Wat is kanoën?

En op welke locaties bieden wij kanoën aan?

Brandingkanoën doen we op speciale ‘waveski’s’. Dit zijn kano’s waar men op zit, in plaats van in. Hierdoor is het mogelijk om met de kano over de golven te surfen, nadat u door de branding bent gepeddeld. Zee kajakken, zoals deze watersport activiteit voor groepen ook wel wordt genoemd, is ook bij minder hoge golven een geweldige belevenis. Ook voor teambuilding uitjes is kanoën een aanrader, want er kan een tijd estafette worden georganiseerd. Kanoën is daarom de ideale activiteit voor uitdagende vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en familiedagen aan het strand.

Mee te nemen: badkleding, handdoek

Kayak surfer paddling in rough seas
Kayak surfer paddling in rough seas
Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Wat gaan we doen met kanoën?

De invulling van deze activiteit

De kano instructeur komt u bij de strandlocatie ophalen en geeft u een korte introductie van wat we precies gaan doen. Daarna is het tijd om de wetsuits aan te trekken en richting het strand te lopen, waar de kano’s en de peddels al klaar liggen. We starten met een warming-up en uitleg van de kano techniek op het strand, waarna u alles in praktijk mag gaan brengen. Ga de strijd aan met de branding en geniet van de kick die u voelt als u met de kano een golf weet te pakken! Kanoën staat garant voor een onvergetelijk stranduitje!

Meer informatie

Kanoen - kano clinic watersport activiteiten strand uitjes groepen

Activiteiten combineren

Geselecteerde arrangementen met kanoën

Kanoën kan ook worden gecombineerd met een andere activiteit, waarbij er een of meerdere wissels plaatsvinden. De onderstaande arrangementen zijn speciaal geselecteerd voor groepen en stranduitjes waarbij kanoën een onderdeel is van het activiteitenprogramma. Speciale wensen? Laat het ons weten!

Kanoën + surfen

1 uur kanoën
1 uur golfsurfen
Min. 10 personen

€ 49,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Kanoën + powerkiten

1 uur kanoën
1 uur powerkiten
Min. 10 personen

€ 49,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Kanoën + blokarten

1 uur kanoën
1 uur blokarten
Min. 10 personen

€ 49,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Wat kost kanoën?

En wat is bij de prijs inbegrepen?

Kanoën kost € 37,50 p.p. incl. BTW. voor een clinic van 2 uur.

Het is ook mogelijk om een dagprogramma met activiteiten te organiseren waarbij kanoën een onderdeel op inschrijving is. Hierbij worden er 2 rondes kanoën gehouden van 45 minuten, met per ronde ruimte voor maximaal 10 deelnemers. De deelnemers schrijven zich bij aankomst in voor de clinic en kunnen zelf bepalen of ze wel of niet wensen deel te nemen. Een heerlijk vrijblijvend strandprogramma waarbij men zelf bepaalt of men wil meedoen aan activiteiten.

U betaalt bij een vrijblijvend programma met activiteiten op inschrijving per dagdeel per activiteit. De prijs is daarom afhankelijk van uw wensen, de groepsgrootte en eventuele andere activiteiten ter invulling van het programma. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel.

Meer informatie

Kanoen - brandingkanoen groepsactiviteiten watersport stranduitjes