Raften

Raften

Branding raften is niet alleen een spectaculaire watersport activiteit zodra er wat golven staan, het is ook nog eens goed voor de teambuilding. Spring aan boord en ga de strijd aan met de branding, dit wordt een onvergetelijk stranduitje!

Offerte aanvragen

€ 25,00 p.p. incl. BTW – 1 uur

Vanaf 16 personen

Op aanvraag

Wat is coast raften?

En op welke locaties bieden wij rafting aan?

Met coast raften zit je met minimaal 6 personen op de rand van een grote opblaasbare boot. De instructeur zorgt voor het sturen, maar jullie zijn verantwoordelijk voor het peddelen. Ga de strijd aan met de branding en probeer door de golven heen te komen, dat is nog niet zo gemakkelijk als het lijkt! Raften is een geweldige teambuilding activiteit en bij vlak water maken we er een tijdrace van, inclusief de nodige teamopdrachten. Als jullie met een sportieve groep zijn en u bent niet bang om nat te worden, is raften een absolute aanrader!

Mee te nemen: badkleding, handdoek

Raften - coast rafting groepen watersport activiteiten strand uitjes
Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Wat gaan we doen met raften?

De invulling van deze activiteit

De raft instructeur komt u bij de strandlocatie ophalen en geeft u een korte introductie van wat we precies gaan doen. Daarna is het tijd om de wetsuits aan te trekken en richting het strand te lopen, waar de rafts en de peddels al klaar liggen. We starten met een warming-up en uitleg van de raft techniek op het strand, waarna u alles in praktijk mag gaan brengen. Ga de strijd aan met de branding en geniet van de kick die u voelt als u met uw team door de golven komt!

Meer informatie

Raften - raften met groepen op zee watersport sportieve uitjes strand

Activiteiten combineren

Geselecteerde arrangementen met raften

Coast raften kan ook worden gecombineerd met een andere activiteit, waarbij er een of meerdere wissels plaatsvinden. De onderstaande arrangementen zijn speciaal geselecteerd voor groepen en stranduitjes waarbij raften een onderdeel is van het activiteitenprogramma. Speciale wensen? Laat het ons weten!

Raften + strandtoernooi

1 uur raften
1,5 uur strandtoernooi
Min. 15 personen

€ 52,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Raften + duinsteppen

1 uur raften
2 uur duinsteppen
Min. 15 personen

€ 59,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Raften + volleybal

1 uur raften
1,5 uur volleybaltoernooi
Min. 15 personen

€ 47,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Wat kost raften?

En wat is bij de prijs inbegrepen?

Raften kost € 25,00 p.p. incl. BTW voor een clinic van 1 uur.

Het is ook mogelijk om een dagprogramma met activiteiten te organiseren waarbij raften een onderdeel op inschrijving is. Hierbij worden er 2 rondes raften gehouden van 45 minuten, met per ronde ruimte voor maximaal 16 deelnemers. De deelnemers schrijven zich bij aankomst in voor de clinic en kunnen zelf bepalen of ze wel of niet wensen deel te nemen. Een heerlijk vrijblijvend strandprogramma waarbij men zelf bepaalt of men wil meedoen aan activiteiten.

U betaalt bij een vrijblijvend programma met activiteiten op inschrijving per dagdeel per activiteit. De prijs is daarom afhankelijk van uw wensen, de groepsgrootte en eventuele andere activiteiten ter invulling van het programma. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel.

Meer informatie

Raften sportieve watersport activiteiten coast rafting op zee