Suppen

Suppen

Suppen staat voor stand up paddle boarden, dé watersport trend van dit moment! Deze watersport activiteit voor groepen staat garant voor een heerlijke strandbelevenis en is een aanrader voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.

Offerte aanvragen

€ 37,50 p.p. incl. BTW – 2 uur

Vanaf 10 personen

Op aanvraag

Wat is suppen?

En op welke locaties bieden wij suppen aan?

Stand up paddle boarden is een leuke actieve watersport waarbij u gebruik maakt van een groot surfboard van ongeveer 3 meter lang en een peddel van ca. 150 cm. Met suppen staat u rechtop het board en peddelt u door de golven, waarna de uitdaging wordt om te draaien en terug te surfen naar het strand. Suppen is de absolute watersport trend van dit moment en we zien het al een tijdje in de grachten van de grote steden, maar op zee is suppen pas echt leuk! Geniet van een heerlijke dag op het strand met suppen als sportieve invulling van het activiteitenprogramma. U dient in het bezit te zijn van een zwemdiploma.

Mee te nemen: Badkleding, handdoek.

Suppen - stand up paddle boarding groepsactiviteiten watersport uitje
Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Wat gaan we doen met suppen?

De invulling van deze activiteit

De stand up paddle board instructeur komt u bij de strandlocatie ophalen en geeft u een korte introductie van wat we precies gaan doen. Daarna is het tijd om de wetsuits aan te trekken en richting het strand te lopen, waar de stand up paddle boards en peddels al klaar liggen. We starten met een warming-up en uitleg van de techniek van suppen op het strand, waarna u alles in praktijk mag gaan brengen. Zodra u de balans heeft gevonden kunt u genieten van de kick die u voelt bij het pakken van een golf! Suppen staat garant voor een onvergetelijk stranduitje!

Meer informatie

Suppen - stand up paddle boarden stranduitje groepen watersport paddling

Activiteiten combineren

Geselecteerde arrangementen met suppen

Suppen kan ook worden gecombineerd met een andere activiteit, waarbij er een of meerdere wissels plaatsvinden. De onderstaande arrangementen zijn speciaal geselecteerd voor groepen en stranduitjes waarbij stand up paddle boarden een onderdeel is van het activiteitenprogramma. Speciale wensen? Laat het ons weten!

Suppen + strandtoernooi

1 uur stand up paddle boarden
1,5 uur strandtoernooi
Min. 15 personen

€ 49,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Suppen + slippers pimpen

1 uur stand up paddle boarden
2 uur slippers versieren
Min. 10 personen

€ 62,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Suppen + yoga

1 uur stand up paddle boarden
1 uur strand yoga
Min. 10 personen

€ 42,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Wat kost suppen?

En wat is bij de prijs inbegrepen?

Suppen kost € 37,50 p.p. incl. BTW voor een clinic van 2 uur.

Het is ook mogelijk om een dagprogramma met activiteiten te organiseren waarbij suppen een onderdeel op inschrijving is. Hierbij worden er 2 rondes suppen gehouden van 45 minuten, met per ronde ruimte voor maximaal 10 deelnemers. De deelnemers schrijven zich bij aankomst in voor de clinic en kunnen zelf bepalen of ze wel of niet wensen deel te nemen. Een heerlijk vrijblijvend strandprogramma waarbij men zelf bepaalt of men wil meedoen aan activiteiten.

U betaalt bij een vrijblijvend programma met activiteiten op inschrijving per dagdeel per activiteit. De prijs is daarom afhankelijk van uw wensen, de groepsgrootte en eventuele andere activiteiten ter invulling van het programma. Neem contact met ons op voor een maatwerk voorstel.

Meer informatie

Suppen - stand up paddle boarden strand uitjes water sport