Arrangementen

Arrangementen

Met onze arrangementen voor bijzondere stranduitjes wordt het een dag om nooit meer te vergeten! Onze arrangementen zijn speciaal geselecteerd en nauwkeurig samengesteld zodat u op snelle wijze het ideale stranduitje voor jullie groep kunnen kiezen.

Offerte aanvragen

Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Strand arrangementen

Speciaal samengestelde stranduitjes die het verschil maken

Met onze strand arrangementen bieden we een aanbod van speciaal geselecteerde activiteiten en programma’s op basis van het doel van jullie dag. Waarom willen jullie dit stranduitje organiseren, wat is de aanleiding en, heel belangrijk; wat is het doel van jullie strandevenement? Onze arrangementen zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld door experts op het gebied van stranduitjes, maar kunnen naar wens altijd worden gewijzigd.

Heeft u bijzondere wensen omtrent onze arrangementen of de geselecteerde locatie? Laat het ons weten, wij denken graag met jullie mee. Onze stranduitjes worden met grote zorgvuldigheid georganiseerd in samenwerking met flexibele partners langs de Nederlandse kust. Hierdoor kunnen wij veel van onze arrangementen uitbreiden of naar wens extra invulling geven zodat u geniet van een totaal verzorgd stranduitje waarbij aan alles gedacht is.