Strandlocaties

Strandlocaties

Wij werken samen met de mooiste strandlocaties langs de Nederlandse kust om ervoor te zorgen dat jullie stranduitje een onvergetelijke belevenis wordt! Heeft u speciale voorkeuren of bijzondere wensen? Laat het ons weten, wij denken graag mee!

Offerte aanvragen

Informatie
Op aanvraag

Informatie
Op aanvraag

Informatie
Op aanvraag

Strandlocaties met vergaderruimte

Inclusief alle benodigde faciliteiten

Wilt u een stranduitje organiseren in combinatie met een vergadering? Dan zijn de strandlocaties met vergaderruimte in ons netwerk een absolute aanrader! Per locatie zijn er verschillende mogelijkheden maar de standaard benodigdheden voor vergaderingen zijn altijd inclusief: een beamer, projectiescherm en flipover met blocnotes, water en mints op de tafel. Zie ook onze vergaderarrangementen voor een totaal verzorgde dag vergaderen bij een van onze strandlocaties. Neem contact met ons op en geef uw gewenste strandlocatie aan ons door, wij sturen u een maatwerk voorstel op basis van uw wensen met een keuze uit meerdere strandpaviljoens uit ons netwerk.

Meer informatie

Strandlocaties met vergaderruimte - vergaderlocaties aan het strand
Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Strandlocaties met eigen ruimte

Exclusieve huur strandpaviljoen

Wilt u voor uw stranduitje, bedrijfsuitje of personeelsfeest een eigen ruimte hebben in de strandlocatie? Dan hebben wij alvast de paviljoens op een rijtje gezet waar dit mogelijk is. Afhankelijk van de invulling van het programma, het aantal personen en uw wensen verschillen de kosten voor exclusiviteit bij strandpaviljoens per locatie. Soms wordt er met een omzetgarantie gewerkt, soms geldt er een standaard zaalhuur. Wij helpen u graag bij het samenstellen van het meest interessante arrangement bij de strandlocatie die het beste past bij uw wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Meer informatie

Strandlocaties met eigen ruimte - exclusieve ruimte strand locatie afhuren

Wat is er mogelijk bij onze partner strandlocaties?

Maak jullie stranduitje compleet!

Bij de strandlocaties in ons partner netwerk is bijna alles mogelijk! Afhankelijk van jullie wensen stellen wij graag een maatwerk voorstel samen waarbij de dag wordt ingedeeld op basis van het doel; teambuilding, ontspanning, gewoon omdat het kan? Laat het ons weten, wij maken er een onvergetelijke belevenis van!

Strandlocaties voor evenementen

Van privé terras tot feestzaal

Bent u op zoek naar een strandlocatie die specifiek geschikt is voor evenementen? Bijvoorbeeld met een evenementenstrand, kitezone of een paviljoen dat het hele jaar door staat en over veel overdekte vierkante meters beschikt? In dat geval weten wij de perfecte strandlocaties voor u uit te kiezen! In ons netwerk bevinden zich meerdere partner locaties waar u precies vindt wat u zoekt. Dankzij de flexibele houding van deze partners kunnen wij altijd een mooi arrangement voor uw stranduitje samenstellen en bent u verzekerd van een zorgeloze dag aan zee waarbij aan alles is gedacht!

Meer informatie

Strandlocaties voor evenementen - evenementenlocatie aan zee