Vergaderen

Vergaderen

Vergaderen op het strand is heerlijk inspirerend en motiverend. De rustige sfeer van het strand in combinatie met leuke teambuilding activiteiten en geweldige luxe vergaderruimtes aan zee hebben een inspirerende en motiverende werking.

Offerte aanvragen

Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Vergaderen aan de kust

Inspirerende vergaderruimte met uitzicht op zee

Veel van onze partnerlocaties hebben een ruim aanbod in vergaderruimtes en vergaderfaciliteiten, zodat uw zakelijke meeting van A tot Z verzorgd kan worden. Ook wanneer u activiteiten tijdens uw vergadering wenst in te plannen, behoort dit tot de mogelijkheden. Vergaderen aan de kust is ook voor een unieke heisessie ideaal! Naast heerlijk uitgebreide vergaderarrangementen is het ook mogelijk om te kiezen voor de huur van enkel de vergaderzaal, afhankelijk van jullie wensen stellen wij graag een maatwerk voorstel samen.

Ook als u op zoek bent naar een bijzondere vergadering aan het strand, bieden de PlannerZ uitkomst. Dankzij onze partners in business kunnen we onder andere vergaderen in een tipitent mogelijk maken, indien gewenst ondersteund door leuke activiteiten. Laat ons gerust weten waar uw voorkeur naar uit gaat en hoe wij van uw vergadering aan zee een onvergetelijke ervaring kunnen maken.