Heidag op het strand

Heidag op het strand

Het strand is de perfecte locatie voor een heidag of heisessie, vol ludieke teambuilding activiteiten en gemakkelijk uit te breiden met een breed aanbod aan horecamogelijkheden per strandlocatie. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Informatie
Op aanvraag

Informatie
Op aanvraag

Informatie
Op aanvraag

Heidag of heisessie organiseren aan zee

Ontdek de vele voordelen

De vergaderzalen en presentatieruimtes die wij voor uw heisessie of heidag op het strand kunnen reserveren beschikken altijd over de benodigde faciliteiten, zoals een beamer, projectiescherm en geluidsinstallatie. Heeft u speciale wensen, zoals een flipover, een whiteboard of een smartboard? Dan laten wij alle benodigdheden voor uw heidag op het strand bij de gewenste locatie afleveren. Vraag gerust meer informatie aan of laat u inspireren door de mogelijkheden.

Meer informatie

Heidag op het strand organiseren - heisessie aan zee vergaderruimte
Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Activiteiten tijdens een heidag op het strand

Vergaderonderbreking met actief programma

Natuurlijk organiseert u de heidag op het strand met een reden, u wilt er af en toe even uit! Met ons brede aanbod aan sportieve activiteiten, teambuilding arrangementen en creatieve workshops is er veel mogelijk ter invulling van een dag-vullend programma. Afhankelijk van uw wensen, het doel van de dag en het aantal deelnemers stellen wij graag een maatwerk voorstel voor jullie samen. Een heidag op het strand voelt als een ontspannen stranduitje waar alle gasten gegarandeerd enthousiast over zullen zijn!

Meer informatie

Heidag aan de kust organiseren met activtieiten - vergaderlocatie

Heidag op het strand compleet

Heisessies uitbreiden met vergaderarrangement

Het is ook mogelijk om uw heidag op het strand uit te breiden met een van onze vergaderarrangementen, voor een totaal verzorgde dag! Hierbij zijn er per locatie verschillende mogelijkheden, laat ons gerust weten waar uw voorkeur naar uit gaat, dan stellen wij een maatwerk programma voor u samen.

Basis arrangement

4 uur vergaderruimte
Incl. faciliteiten
Lunch

€ 36,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Medium arrangement

6 uur vergaderruimte
Incl. faciliteiten
Lunch + opfrisser

€ 46,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Large arrangement

8 uur vergaderruimte
Incl. faciliteiten
Lunch, opfrisser, 3 gangen diner + 2 dranken

€ 82,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Wat kost een heidag aan zee?

En wat is bij de prijs inbegrepen?

De kosten voor een heisessie of heidag op het strand verschillen per strandlocatie en zijn afhankelijk van uw wensen en de invulling van het programma. Tevens komen de kosten voor de locatie in sommige gevallen geheel te vervallen bij afname van een vergaderarrangement. Vraag gerust naar meer informatie of een maatwerk voorstel.

Meer informatie

Heidag op het strand organiseren - heisessie aan zee inspirerende vergaderlocatie