Presentatie

Presentatie

Organiseer uw zakelijke presentatie op het strand en ontvang uw gasten, medewerkers of collega’s in een heerlijk ontspannen omgeving. Dankzij ons netwerk van prachtige partnerlocaties kunnen wij altijd een geschikte vergaderruimte voor uw presentatie verzorgen.

Offerte aanvragen

Informatie
Op aanvraag

Informatie
Op aanvraag

Informatie
Op aanvraag

Presentatieruimte aan zee

Vergaderfaciliteiten voor presentaties

De vergaderzalen en presentatieruimtes die wij voor u kunnen reserveren beschikken altijd over de benodigde faciliteiten, zoals een beamer, projectiescherm en geluidsinstallatie. Heeft u speciale wensen, zoals een flipover, een whiteboard of een smartboard? Dan laten wij alle benodigdheden voor uw presentatie bij uw gewenste locatie afleveren. Vraag gerust meer informatie aan of laat u inspireren door de mogelijkheden.

Meer informatie

Presentatie - presentatieruimte op het strand - faciliteiten van vergaderlocatie aan zee
Stranduitje-all-inclusive-aan-zee-uitjes-op-het-strand-met-diner-of-lunch

Stranduitjes met luxe BBQ arrangement?

Jullie uitje helemaal compleet maken met een lunch of BBQ op het strand? Onze arrangementen zijn altijd verrassend en per locatie verschillend. Laat u door de PlannerZ adviseren en inspireren bij de organisatie van een volledig verzorgde dag!

Bekijk actie

Activiteiten tijdens presentatie

Vergaderonderbreking met ludiek programma

Zeker als een presentatie langer duurt, kan het heel welkom zijn om af en toe een onderbreking in te plannen. Dankzij onze heerlijke strandlocaties kunnen we zo’n vergaderbreak goed invullen met een actief of creatief activiteitenprogramma. Dit hoeft niet lang te duren, maar het is wel fijn als men even het hoofd leeg kan maken zodat ze daarna weer vol enthousiasme kunnen luisteren naar het volgende gedeelte. Wilt u meer informatie of advies over activiteiten tijdens uw presentatie of vergadering? Wij stellen graag een maatwerk voorstel voor u samen!

Meer informatie

Presentatie - presentatieruimte strand met activiteitenprogramma teambuilding vergaderlocatie

Presentatie met arrangement

Breid uw presentatie uit met een vergaderarrangement!

Het is ook mogelijk om uw presentatie uit te breiden met een van onze vergaderarrangementen, voor een totaal verzorgde dag! Hierbij zijn er per locatie verschillende mogelijkheden, laat ons gerust weten waar uw voorkeur naar uit gaat, dan stellen wij een maatwerk programma voor u samen.

Basis arrangement

4 uur vergaderruimte
Incl. faciliteiten
Lunch

€ 36,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Medium arrangement

6 uur vergaderruimte
Incl. faciliteiten
Lunch + opfrisser

€ 46,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Large arrangement

8 uur vergaderruimte
Incl. faciliteiten
Lunch, opfrisser, 3 gangen diner + 2 dranken

€ 82,50 p.p. incl. BTW

Meer informatie

Wat kost een presentatieruimte aan zee?

En wat is bij de prijs inbegrepen?

De kosten voor een presentatieruimte aan zee verschillen per strandlocatie en komen in sommige gevallen geheel te vervallen bij afname van een vergaderarrangement. Vraag gerust naar meer informatie of een maatwerk voorstel.

Meer informatie

Presentatie organiseren op het strand - vergaderlocaties aan zee kosten